bioaktiv objavljeno: 17. srpanj 2008. objavljeno: 17. srpanj 2008. Plin sam ugradila kod ovlaštenog ugrađivača u sječnju,ali ga nisam atestirala. Rečeno mi je da to napravim kad ga budem ponovno registrirala tj.tek u 12 mjesecu.U međuvremenu se promjenio zakon i sada me plaši ako ga šaljem na atest da će me kazniti jer u papirima stoji datum 31.01. a po zakonu moram u roku 15 dana prijaviti promjenu. Ugrađivač tvrdi da se nemam čega bojati.Tko je u pravu? Zahvaljujem na odgovoru Citiraj
zecof odgovoreno: 18. srpanj 2008. odgovoreno: 18. srpanj 2008. Bilo bi zgodno raspitati se malo u Centru za vozila. Oni izdaju potvrdu o ispravnosti atestiranog vozila, tako da cete kod njih dobiti najpotpuniju informaciju. Ako se ne varam, nakon ugradnje, trebalo bi pristupiti, u roku od 30 dana, izvanrednom tehnickom pregledu i atestu ugradjenog sustava. Ono sto se radi kod slijedeceg redovitog tehnickog pregleda je promjena Prometne dozvole. U svakom slucaju, policija ima pravo kazniti iz razloga sto plin nije atestiran, sto nemate urednu dokumentaciju i predstavljate svojevrsnu opasnost na cesti... Citiraj
Lav odgovoreno: 29. srpanj 2008. odgovoreno: 29. srpanj 2008. nonamee je napisao: Zna li netko mozda kolika je kazna, ako nemam obavljen atest, a ugradjen plin u autu prije mjesec dana? hvala http://www.forum.hr/showthread.php?t=346664 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.