jokee objavljeno: 6. kolovoz 2008. Dijeli objavljeno: 6. kolovoz 2008. Bok! Dobio sam obavezni prekr. nalog (1000kn) zbog prebrze voznje . Pošto sam nezaposlen i nemmam love da li bi mogao pisati prigovor i trazit na sudu rad za opce dobro!? tako sam bio rjesio jednu kaznu od 500kn! Molim savjet! hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Pogledaj Pravni savjeti - Prekršajno i prometno pravo - topic "Žalba?". Mislim da će ti poslužiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jackal odgovoreno: 21. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 21. kolovoz 2008. prema starom zakonu o prekršajima novčane kazne u iznosu do 500kn mogle su se zamijeniti za rad za opće dobro. novi prekršajni zakon (od 01.01.2008.) nema tu mogućnost već se neplaćena dospjela kazna zamjenjuje za kaznu zatvora koju sud može prema procjeni zamijeniti za rad za opće dobro.čl.34.st3. i st.5. prekršajnog zakona. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.