Merlin objavljeno: 7. kolovoz 2008. Dijeli objavljeno: 7. kolovoz 2008. Zna li tko gdje bih mogla naći engl. prijevod Zakona o trg. društv. (Company Act)? Javljajte pls. vrlo je važno. Ne smeta ako je i starija verzija, ja ću unijeti amandmane na engl. ..thanks. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
aske odgovoreno: 7. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2008. mislim kad utipkaš npreko googla zakon o trgovačkim društvima da imaš neke koje se mogu preesti na engleski, meni je nedavno tribao zakon o igrama na sreću i našla sam s prevodom na engleski. Pokušaj tako mislim da postoji i komplatni zakon o trgovačkim društvima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Mislim da bi do prijevoda mogli doci preko HGK. Kontaktirajte s njima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.