Persevera objavljeno: 8. kolovoz 2008. Dijeli objavljeno: 8. kolovoz 2008. Cesto citamo zalopojke mladih pravnika, vjezbenika u sudovima i kod odvjetnika, da nemaju priliku napredovati. Danas smo svjedoci novog fenomena - KLONIRAO se pravni savjetnik na Legalisu. Najprije je bio jedan Floki a sad vec ima i Floki2. Upucujem zainteresirane da se ugledaju i prosire pozitivno kloniranje!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Pa morao sam se klonirati kad mi privatne poruke ne rade Kako bih se inače dopisivao s Vama, poštovana Persevera? Ja sam samo radi Vas stvorio klona kojemu privatne poruke normalno funkcioniraju Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Persevera odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Ma Floki, budimo realni: Mi nismo nikakve poruke razmijenili vec danima, zar ne? U Caffeu na Legalisu sjede zabusantice koje uzdisu ko' godpodje iz "Pokondirene tikve" od Nusica... a mogle bi narodu pomoci jer nesto sigurno znaju A moja je pp u OK stanju funkcioniranja. Ali se je vasa hot line zahajcala, kao sto rekoh, a ne moja A trazeni ste jako ne samo zbog noga, nego i zbog glave A tamo se neke studenice i studenti vrijedjaju, jer koji je jaci fakultet Osjecki ili Zagrebacki ili Rijecki... Treci uzdisu kako traze posla po tri godine... Pa sto se ti svi ljudi ne uhvate davanja savjeta i legalnog pomaganja "rekao bi jedan - legalnog nadripisarstva" kao vi, pa ce vidjeti kako ce se i njima postanski pretinac za pm zahajcati, sve u sesnaest, pa ce se i oni klonirati!!!??? No da ponovim, ipak je ta vasa pp za penzice a ne za brokere! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.