Jump to content

Distributer plina nudi ugovor o održavanju priključka..


Alfisti

Preporučene objave

U prijedlogu navedenog ugovora koji sam dobio na potpis stoji da je ugovor sklopljen dana 01.04.2007. između distributera i potrošača te da je potrošač sklopio ugovor o održavanju kućnog priključka i instalacije za što će plaćati predujmom u mjesečnim ratama. Ne navode se cijene radova niti period izvršavanja nego da je prema Pravilniku o distribuciji plina obveza distributera vršiti održavanje priključka.

Nadalje u Čl. 7 navode da ugovor stupa na snagu s danom potpisa i primjenjuje se od 01.04.2007., a danas je 08.08.2008.

Članak 8. kaže da je sastavni dio ugovoratehn. opis kućnog priključka i popis radova i rokova na održavanju kućnog priključka i instalacije.

Smatram (kao laik) ovaj ugovor potpuno neprihvatljivim, te me čudi postupanje distributera koji ovakav ugovor nudi desetcima tisuća potrošača. Nažalost mnogi su već potpisali isti ugovor..

Želi li tko prokomentirati antidatiranje ugovora i nenavođenje uvjete pod kojima će usluga biti izvršena, a svakako i nepostojeći tehnički opis koji bi trebao biti sastavni dio ovog ugovora.

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vase primjedbe i prijedloge u pismenom obliku uz povratnicu dostavite distributeru, da se o njima izjasni, a o istom se mzete obratiti i Savjetu POTROSACA, koji svaki distributer mora formirati, temeljem Zaqkona o trzistu plina. Osim toga svoj dopis dostavite na adresu HERA-e, Hrvatske energetske regulatorne agencije, koja ima u svojoj nadleznosi i ovakve anomalije u ponasanju energetskih subjekata.

:kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija