Jump to content

prekršaj je počinjen ali dal je baš,to to????


m88mm

Preporučene objave

poštovani nov sam neznam stručne termine pa se unaprijed izvinjavam...prije god dana saobračajna patrola zaustavila je moga sina u prekršaju to je evidentno..vozilo nije bilo registrirani i na mjestu predviđenom za reg pločice bile su pločice drugog automobila..to je tako.. ono što me muči je preporuka javnpg odvjetnika da se mali kazni kaznom zatvora u trajanju od 6mj uvjetno na dvije god...jer je počinio djelo krivotvorenja,,neupučen sam mogu to progutati al me ipak nešto muči dali je to taj prekršaj????zanima me kako da se brani ,dali da angažiram odvjetnika,,,,nije bio pod utjecajem alkohola,uredna voz.dozvola i nije bio u prekršaju molim savjet...situacija je bila stvarno izvanredna i mali nije mogao poduzeti ništa drugo morao se poslužiti tim vozilom znam da nije trebao stavljati druge oznake ali dali je to stvarno toliko otežavajuče??? hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zapravo se radi i o prekršaju i o kaznenom djelu.

 

Za prekršaj ste već vjerojatno saznali jer Vam je trebala doći poveća kazna (ili bar poziv sa prekršajnog suda za sina), dok je predložena kazna za sina realnost, osim što je možda rok kušnje (uvjetni period) mogao bit manji.

 

Pitanje je koliko će Vam odvjetnik pomoći s obzirom da su tablice sigurno oduzete, a policajac će sigurno reći kako ih je oduzeo s njegova vozila dok je on vozio (uostalom sigurno ima potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta koja je još i potpisana od Vašeg sina)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija