Jump to content

molim pomoć-jako hitno!!


taratara

Preporučene objave

radi se o sljedecem, muz moje prijateljice je vara , i sad to sve treba dokazati jer zena sa kojom je vara je jako dobar manipulator i sve oko sebe dobro obrlati, pa ja zelim da mi netko kaze kontakt podatke privatnih detektiva u hrvatskoj , nesto kako bi mogli doci do njih... u pitanju su djeciji buduci zivoti, i cjelokupne obitelji..blati se moja prijateljica, a nije ni kriva ni duzna, te se nekako treba svemu stati na kraj, trebamo dokaze koji se mogu baciti na stol...molim informacije za privatne detektive

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

trebamo cvrste dokaze da se dokaze da moja prijateljica ne govori neistinu te da njen muz ljubuje sa zenom tog covijeka , koj tvrdi da moja prijateljica ne govori istinu..trebamo opipljive dokaze, a za to trebamo strucnog covijeka.. trebamo dokazati prijateljicinu nevinost a krivnju te zene koja manipulira svima...a ujedno i za moguci razvod braka..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne da nije potrebno dokazivati preljub, nego se tijekom razvoda uopće ne utvrđuje krivnja: brak se razvodi (u slučaju tužbe na koju ste vjerojatno mislili) radi trajno poremećenih bračnih odnosa čemu su uzroci prilično idividualni i širok ih je spektar.

 

Na prvom će ročistu biti upućeni na posredovanje i tek kad dobiju nalaz i mišljenje u kojem će se zaključiti da su ti odnosi teško i trajno poremećeni nastavlja se dalje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija