studentica_k objavljeno: 10. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 10. listopad 2008. molim savjet.. sudionik sam prometne nesreće u kojoj se vozilo koje je išlo ravno zaletilo u mene dok sam skretala u lijevo (mada ga ja u trenu manevra nisam uočila) .Tereti me se po policijskom uviđaju za oduzimanje prednosti prolaska,osim novčane kazne vjerojatno ću dobiti bodove i oduzimanje vozačke dozvole.. zanima me dal postoji rupa u zakonu kojom bi mogla izvuč tu vozačku??uvjetna? radim,studiram,svakodnevno idem autom 30 km na predavanja, potrebna mi je vozačka Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 10. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2008. Spasiti vozačku možete u prekršajnom postupku pred sudom. Sucu objasniti kakva je situacija i da Vam je jedino to bitno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.