Jump to content

stipendije


vukovar

Preporučene objave

Pozdrav,

 

Trebala mi informacija u vezi stipendija. Ja sam studentica 4. godine FER-a,diplomski studij, i zadovoljavam sve zahtjeve iz natječaja. Međutim studiram po bolonjskom procesu i nisam u mogućnosti dobiti potvrdu s prijepisom ocjena sa sve četiri godine. Za prve tri imam diplomu (iz koje je vidljiv prosjek), a za četvrtu mogu dobiti potvrdu da sam upisana (prijepisa ocijena neme jer još niti jedan ispit nisam položila jer još nisu bili rokovi).

 

S obzirom da ovakav slučaj nije naveden u natječaju zanima me što trebam priložiti molbi, koju potvrdu, da li treba ovjerena kopija diplome, možda svjedodžba iz srednje škole?!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav!

Mene zanima par stvari. Naime, moj otac je bio pripadnik HVO-a i također je HRVI. Mene zanima da li na osnovu toga ja imam pravo na ovu stipendiju, ili se to isključivo odnosi na HRVI iz Hrvatske i HRVI iz HV-a? Po nekom sporazumu bi i pripadnici HVO-a trebali imati ta prava?

 

Ako uopće imam pravo na to, zanima me još jedno. A to je ova potvrda porezne uprave Ministarstva financija RH o visini dohotka. Kako to ide ako moji žive i rade u BiH?

 

Hvala

Igor

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Piše: Žarko KODŽOMAN

 

U tijeku je natječaj za dodjelu stipendija Fonda za stipendiranje djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata. Stipendije se dodjeljuju za redovito srednjoškolsko, sveučilišno i stručno studiranje. Rok za podnošenje zahtjeva je 11. studenoga.

 

- Što se tiče Sinjske krajine, pravo na stipendiju imaju djeca dragovoljaca, veterana i invalida Domovinskog rata koja pohađaju sinjske srednje škole. Trebaju se javiti u tajništvo sinjskih srednjih škola i ispuniti potrebni formular. Iznos mjesečne stipendije je 400 kuna - rekao je tajnik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Sinj Žarko Delić.

A ja sam mislio da je FOND ZA STIPENDIRANJE za sve jednak :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija