djaba_raspašoj objavljeno: 12. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 12. listopad 2008. molio bih ako netko zna neke korisne linkove gdje bih mogao naći podatke o pravnom reguliranju zapošljavanja te kategorije ljudi...zanimaju me prvenstveno zakoni i sl. pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ksx odgovoreno: 13. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 13. listopad 2008. kolio ja znam ne postoje posebni propisis koji reguliraju zaposšljavanje ljudi poslije 65 godina zivota postoji samo odredba u ZOR-u da radniku ugovor o radu prestaje kad napuni 65 godina zivota i najmanje 20 godina staza ukoliko se poslodvac i radnik ne dogovore drugacije iz toga proizlazi da samo ako se poslodavac i radnik dogovore moguć je radni odnos i poslije 65 godine zivota ukoliko poslodavac to ne zeli moze vas jednostavno odjaviti, jer takav radnik ispunjava uvjete za mirovinu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.