ljutko objavljeno: 13. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 13. listopad 2008. interesira me da li postoji sudska praksa vezana uz ugovor koji je sklopljen po novom ZZPP s naglaskom na ************ moze li zakupodavac biti osoba koja nije vlasnik ali ima suglasnost za davanje u zakup poslovnog prostora ************ i da li postoje kakve relevantne razlike obzirom na stari i novi zakon u ovom kontekstu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kadija_ odgovoreno: 13. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 13. listopad 2008. Kao zakupodavac se moze pojaviti i osoba koja nije vlasnik stvari jer se zakupom prenosi samo mogucnost upotrebe stvari i ne predstavlja osnov za sticanje vlasnistva. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ljutko odgovoreno: 13. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 13. listopad 2008. thx kadija ali to nije ono sto me interesira. interesira me sudska praksa i to po novom zakonu. iskopao sam nesto presuda, ali to nista nije sudjeno prema novom zakonu ZZPP takodjer me interesira kako se predstavlja vlasnik nekretnine. da li je potreban dokaz iz gruntovnice? sto je sa nekretninama koje jos nisu upisane? to su pitanja koja me interesiraju Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.