Jump to content

Dostava rješenje povodom prigovora-hitno, molim Vas!!!!!!!


anonimno

Preporučene objave

Molim da mi netko razjasni funkcioniranje dostave u ovom mom konkretnom slučaju.

Naime radi se o neplaćenom računu vip-pretplate, stiglo mi je rješenje o ovrsi na temeljiu vjerodostojne isprave, na što sam uložila prigovor u za to predviđenom roku uz prilaganje potvrde o imovnom stanju. To je bilo prije nekih 5 mjeseci. Cijelo ljeto sam bila u mjestu svog prebivališta iščekujući odgovor, koji nije došao. Kako sam morala natrag u zg zbog svojih studentskih obaveza, poklopilo se da u mom periodu odsustva stigne priopćenje za podignuće preporučene pošiljke s povratnicom iz Zg. Moji roditelji su u tom trenu tkđ bili odsutni pa su naknadno priopćenje zatekli na vratima-pa pretpostavljam da je riječ upravo o rješenju po prigovoru. Zvala sam Općinski sud u Zg-gdje studiram(nisu mi mogli potvrditi da to što sam najvjerojatnije dobila jest to rješenje)-ali rekli su mi,ako jest riječ o tom mom iščekivanm rješenju, da će se pošiljka vratiti k njima-i dosad se valjda vratila. Nitko mi nije znao objasniti, sto sad, pitala sam ju, da li mogu podići to rješenje kod njih direkt, na što mi je ona rekla da je to prekomplicirano-tako nešto.

Naime, zabrinjava me gubitak rokova, ukoliko je rjesenje negativno-a ja i dalje u blaženom neznanju-naime u priopćenju nije naveden rok unutar kojeg mogu podić pošiljku-da li onda postoji vjerojatnost da to još čami na pošti čekajući mene ili je to propust dostavljača? Strah me da se stvar sad ne zakomplicira, pa me zanima, hoće li se dostava ponoviti ili imam neku još alternativu za djelovanje?

Hvala Vam unaprijed na odgovrima :-)

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako se na oglasnoj ploci ne vidi sto je sve objavljeno, a ploca je zatvorena, onda netko u kancelu moze (i mora) to otvoriti i provjeriti.

 

Ovdje mi ipak nije nesto jasno. Ne navodis koliko je racun star (datum dospijca racuna). Za telefonske racune zastara je 1 godina a velis da je 5 mjeseci proslo. Pazi da ne naprave ovrhu na racun za kojeg je nastala zastara!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija