kruskone objavljeno: 27. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 27. listopad 2008. Ja i moja tetka( bez nasljednika) smo se dogovorili i spremni smo potpisati ugovor o doživotnom uzdržavanju pa me interesira na koji se način obračunava porez nakon njezine smrti,što sve utječe na njega,da li trebaju kakvi pismeni tragovi uplata,koliko uopće on iznosi.... Hvala, Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kruskone odgovoreno: 3. studeni 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2008. Molim Vas da li netko zna o dole navedenom porezu i gdje se mogu naći info. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 3. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2008. na ugovor o doživotnom uzdržvanju plaćate porez ali po smrti primatelja uzdržavanja i to 5% od vrijednosti imovine . taj porez se smanjuje i ovisi o vremenu koliko ste se brimuli za primatelja uzdržavanja. porez na ugovor o doživotnom uzdržavanju plaća se po smrti primatelja uzdržavanja kada idavatelj uzdržavanja prepisujete imovinu navedenu u ugovoru na sebe. www.porezna-uprava.hr/ propisi-porezi i drugi propisi-porezi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.