nadica1 objavljeno: 6. studeni 2008. objavljeno: 6. studeni 2008. bok, bas mi je drago sto postojite da bi mogli ljudima davati savjete. I meni je potreban. Ovako, moj otac je dobio rjesenje za mirovinu u BiH (zivi u BiH). Razvojaceni je branitelj, ima 38 godina radnog staza i 56 godina starosti. Dobio je rjesenje na najmanju mirovinu koja sada iznosi ni cijelih 300 KM. To je zalosno za covjeka koji radi 40 godina. znate li slucajno ima li pravo na kakvu vecu mirovinu? Jos nesto, u Hrvatskoj je radio na pocetku radnog vijeka oko 2 godine. Ima li pravo na ikakvu mirovinu u Hrvatskoj? Hvala unaprijed ako mi mozete dati kakav savjet! Citiraj
nadica1 odgovoreno: 10. studeni 2008. Autor odgovoreno: 10. studeni 2008. kad bi bar netko imao pametan savjet! Citiraj
Ivan17 odgovoreno: 10. studeni 2008. odgovoreno: 10. studeni 2008. Bok, Da ne otvaram novu temu postaviti cu pitanje ovdje buduci da je vezana za mirovinu. Zanima me da li mogu stupiti u radni odnos na pola radnog vremena ako sam u mirovini (opca nesposobnost) Unaprjed se zahvaljujem Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.