Jump to content

pomoć!!!!


zagreb-25

Preporučene objave

BOK SVIMA! Nova sam ovdje i imam par pitanja ako bi mi netko mogao odgovoriti na njih! Postoji mogučnost da ću se vrlo brzo rastat jer mi je brak grozan! Imam dvoje djece curu 5 god. i decka 2 god. pa me zanima kolika je mogučnost da mi muž dobije skrbništvo nad njima jer mi se već prijetio da ako hoću ić da idem ali bez njih. Nikada se baš i nije brinuo za njih, sve sam ja radila, psihički me maltretira, ali on ima bolja primanja nego ja. kakvi su mi izgledi da ih ja dobijem i koliko će često biti kod njega, kako to sud određuje. kod koga su dok sud ne odredi skrbništvo?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

evo par pitanja koja su relevantna za situaciju:

 

ciji je stan u kojemu sada zivite i jeli zive jos neki clanovi vase obitelji s vama u njemu?

Kakvo vam je radno vrjeme i radno vrjeme vaseg muza?

Hocete li imati osobu koja moze redovito cuvati djecu dok radite?

 

Sto vam i bez toga mogu odgovoriti:

skrbnistvo ce ostati i nakon razvoda zajednicko te se oduzima samo u iznimnim situacijama (nasilje u obitelji, maltretiranje ili zanemarivanje djeteta itd.)

Pitanje je dakle s kime ce djete ostat zivit. e za odgovor na to pitanje su sada bitna pitanja koja sam ranije naveo, jer su to neke stvari koje sud,između ostaloga( uz npr. to kakva je roditeljska briga za djecu,misljenje CZSS i ostale stvari koje je tesko konkretizirati preko foruma) uzima u obzir pri svojoj odluci.

Roditelj s kojim djete ne zivi ima pravo redovito viđati svoje djete. Koliko ce to tocno puta biti određuje sud kada uzme sve bitne okolnosti u obzir.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

sada živimo kod supruga gdje stanuju i njegovi roditelji i brat, ali smo sami na katu, a ja da odem živjela bi kod svojih roditelja, dakle sto se toga tiče ima bolje uvjete. što se tiče radnog vremena, ja radim od 9:00 do 15:00, a on ima fleksibilno radno vrijeme jer je privatnik pa radi kako hoče, ali trenutačno radi do 19:00, 20:00 sati. nema ga baš u kući!

oboje imamo nekoga da pričuva djecu i svekrvu i moju majku.ali djeca idu u vrtić.

također ima i bolja primanja od mene.

Jedino ne znam da li ima veze što ima dosta tužbi. trenutačno se sudi što je istukao jednog čovjeka i dobio je 6 mj. zatvora ili 2 god. uvjetno, ali če se žalit i ima još par sudova! Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija