Renata051 objavljeno: 13. studeni 2008. objavljeno: 13. studeni 2008. bok! imam jedno pitanje, jedan moj pametni prijatelj koji je na brodu, ima par promentih prekršaja, te se radi o tome, da nije primio rješenje ni za jedno od tih kazni. jučer ga je zvala policija, te mu rekla da ako ne dođe u ponedjeljak u pu, da će izdati tjeralicu na njegovo ime. da li je to moguće? kako on ih ima više, zato pitam, jer ne znam na koji se to odnosi. šta da napravi?? hvala Citiraj
petpetica odgovoreno: 13. studeni 2008. odgovoreno: 13. studeni 2008. Da, moguće je. Ali potjera može biti više vrsta. Od uhićenja do petominutnog razgovora sa policijskim službenikom na ulici ili graničnom prijelazu. Pošto je pametan zna sam što treba da napravi. Citiraj
Persevera odgovoreno: 13. studeni 2008. odgovoreno: 13. studeni 2008. To konkretno znaci da kad slijedeci put bude napustao RH ili u nju ulazio, na granicnom prijelazu - ako teta ili stricek u plavom provjerava podatke u svom kompu i tamo njega ugleda, tvoj prijatelj sigurno nece otputovati vec ce zavrsiti u PU. A mozda bude guzva pa ga se ne zamijeti... E sad u kojoj se fazi nalaze ti njegovi prekrsaji i koliko su ozbiljni, itd... zavisi sto poduzeti. U svakom slucaju, moze telefonirati u policiju iz koje su ga trazili i obavijestiti ih o svom kretanju itd... pa ce i naci neko rjesenje... Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.