blackie objavljeno: 16. studeni 2008. Dijeli objavljeno: 16. studeni 2008. ovako nacuo sam od prijatelja da sa 7.11.2008 nisam više pripadnik MORH-a i da uz castan otpust i 3 place bruto otpremnine idem u inv. mirovinu po clanku 11. E sad me zanima pošto meni istice zdravstvena 24.11. da li cu dobiti novu ili cu jedan period biti bez zdravstvene a ja se cijeli ovaj mjesec ljecim a iduci idem na operaciju-ako mi ikako možete pšomoci bio bih vam zahvalan, kako dalje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
strikan odgovoreno: 16. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2008. pozdrav pitaj pravnika u postrojbi ili personalnoj službi i oni će te savjetovati. ja planiram izići iz sustava i rekli su mi da ne dajem zdravstvene u postrojbu već na hzzo ( osobno ) gdje će mi izdati potvrdu o kontinuitetu osiguranja... ...ps- možeš pitati i pravnika na hzzo-u što mi se čini i najpametnije..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
blackie odgovoreno: 18. studeni 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 18. studeni 2008. hvala strikane....pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.