Jump to content

Krađa kompletne web stranice


Ivanacro

Preporučene objave

Može li mi molim vas netko pomoći nekim pametnim savjetom? Naime, nedavno sam napravila web (mislim platila sam firmi da napravi web na koji sam sama upisivala sve informacije). Slučajno sam jedan dan otkrila da je moj bivši poslodavac kako bi mi napakostio taj moj web kopirao u HTML-u i kupio domenu koja je skoro ista kao moja i na taj kopirani web stavio svoj kontakt mail. Nisam mogla vjerovati da to netko tako može bezočno napraviti. Čak su i boje mog loga iskorištene za njegov logo. Osim mail adrese koja se samo za jedno slovo razlikuje od moje adrese i loga u kojem ime čak i počinje istim slovom kao i u mom logu, sve ostalo je identično. Razlika je još samo ta da nam mom originalnom webu ima malo više informacija jer sam ja u međuvremenu ubacila još informacija, a on na kopiji ima stanje od prije nekog vremena.

Moram još jednom naglasit da sam textove sama smišljala, stavljala svoje slike, dizajn je napravljen samo za mene......, ali nigdje nije stalo stalo copyright.

Kome da se obratim za pomoć? Hvala unaprijed na svakom savjetu!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija