Jump to content

zalba na presudu prekrsajnog suda


zdrawe

Preporučene objave

dobio sam presudu prekrsajnog suda za manji prekrsaj no u pravnom lijeku pise da nemogu uputit zalbu na presudu?zasto se ne moze ulozit prigovor visem prekrsajnom sudu?

u presudi su tocni moje ime i prezime,no adresa kao i grad, nisu tocni,naime,na toj adresi sam bio pred oko 4godine.sta je onda jos cudnije,bar meni,presuda je dostavljena na ispravnu adresu?napominjem da sam u trenutku prekrsaja,takoder bio uredno prijavljen na novoj adresi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Molim Vas, ako netko moze pomoci...Dobio sam od policije kaznu i na istu sam se pravovremeno zalio(zalba je isla na izos kaze, tj. da me ne kazne novcano jer sam socijalni slucaj i student koji si sam placa studiranje), ali bez ikakvih dokaza za ono sto u zalbi tvrdim(potvrde i sl.)...sada sam dobio rjesenje prekrsajnog suda na koje mi pise da mi je zalba odbijena i da moram platiti kaznu te da nemam pravo se ponovo zaliti na tu odluku...u medjuvremenu sam nabavio sve potvrde kao i clanova moje obitelji o mome statusu i zvao sud i rekli su mi da se ne mogu zaliti vise i da moram platiti kaznu...nisam li ja trebao bti pismeno obavijesten da mi zalba nije pravovaljana i da ponovo posaljem zalbu ovoga puta s doticnim potvrdama???...i kako to ako stvarno ima elemenata za zalbu ja svejedno moram platiti kaznu i ne mogu se vise niti zaliti?...ima li netko iskustava kakvih ili savjet?...hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija