Jump to content

alkohol-molim pomoć


123xxx

Preporučene objave

unaprijed da se ispričam,znam da je ova tema otvarna već puno puta i dosta toga korisnog je rečeno,ali ako mi neko može pomoći na konkretnom slučaju,stvarno puno bi mi značilo :place: ...

dakle,prije dva dana me zaustavila policija,1.13 promila (1.03,tolerancija)..prvi prometni prekršaj uopće,vozačka vezana uz posao,novčanu kaznu mogu podnesti lakše,al gubitak vozačke mi znači katastrofu..koje su mi opcije..na licu mjesta sam dobio zapisnik i nalog za oduzimanje na tri dana..ako sam dobro razumio prijašnje postove,sad dižem vozačku,mogu vozit i onda čekam pismeno rješenje koje mi dolazi na adresu...na to se mogu žalit,dal me onda pozivaju na sud ili kad..i dal u zakonu postoji prostor u kojem bi vrijeme zabrane mogao smanjit..

 

hvala vam puno na odgovorima ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vozila sam jučer navečer svoj auto, vraćala sam se od dečka kući i išla najkraćim putem. Policija se odjednom stvorila iza mene, i upalila rotacijono svjetlo, bez ikakvog opravdanog razloga, što su mi i sami potvrdili. Ispoštovala sam sce prometne propise, od brzine, poštivanja svakog znaka do vezivanja pojasa. Bila sam jako oprezna ali imala sam 0.9 promila i to ne osporavam, mea culpa. Zanima me; jesu li oni imali opravdano da me zaustavljaju rotirkom, kao kriminalca ako nisu imali niti jedan razlog za to.

Može li kao olakotna okolnost na sudu biti to da sam ja student i da mi je ovo prvi prekršaj?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija