Jump to content

vozač pod utjecajem alkohola pobjegao s mjesta nezgode


SUNRISE08

Preporučene objave

05.01.2009.oko 17.50. vozio sam svojim smjerom iza još dvoje automobila, koja su se prilikom dolaska automobila iz suprotnog smjera,sklonila(smanjivsi brzinu)na sami rub kolnika(bankine)i ja zajedno s njima.

Tako sam postupio i ja,vidjevsi vozilo iz suprotnog smjera sklonio se na bankinu,a vidjevsi i da vozac tog nadolazeceg automobila vozi po pola naseg kolnog traka i da namjerava udariti u moj automobil,stao sam na mjestu.Dok je on udarivsi u moj zadnji lijevi bočni dio automobila odjurio u svom pravcu ja sam okrenuo svoje vozilo i pojurio za njim vozeci se iza njega blicajuci mu da stane,sto nije napravio nego vozio do svoje kuce gdje je izasao teturajuci(pod utjecajem alk.)i otvorio vrata dvorista da se uveze.ja ga upitah zar nije cuo udarac kad se nize nekoliko km zaletio u mene,kaze da je cuo ali da sam ja naletio u njega,sjeo u auto uvezo se u dvoriste i otisao u kuću na sto sam ja pozvao policiju.

da skratim policija je izvrsila ocevid,zapisnik,alkotest(moj negativan,njegov 1,76),njegov auto neregistriran.

sto je meni ciniti(imam manju materijalnu stetu na autu)kome(cijem osiguranju)prijaviti stetu i kako cu si ja naplatiti stetu pošto njegovo vozilo nije osigurano niti registrirano.

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

I nakon isteka police osiguranja postoji počekni rok i još se ne zna da li je bio osiguran.

 

Ukoliko nije imao registarsku oznaku pođete u bilo koje osiguravajuće društvo i prijavite štetan događaj Hrvatskom uredu za osiguranje.

 

Ukoliko je imao reg. oznaku pođite na www.huo.hr gdje će te naći link "provjera osiguranja". Tu upišite datum nezgode i reg. oznaku tog auta. Ako vam piše koje je osiguranje - pođite tamo.

 

Ukoliko piše da nije bio osiguran, onda postupiti kao u drugoj rečenici.

 

Na www.huo.hr imate obrasce za prijavu štete od neosiguranog vozila. Nakon toga postupak je isti kao da je bio osiguran u tom osiguravajućem društvu preko kojeg ste se obratili za pomoć - oni će zastupati Hrvatski ured za osiguranje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija