Jump to content

Otkaz zbog bolesti


Afrika

Preporučene objave

Diognisticirana mi je bolest. Kako je nastala bolest tesko je reci, ali kazu da je definitivno jedan od okidaca bilo izlaganje stresu i razocarenje na poslu. No kako sam ja savjesna i zadnje mislim na sebe trudila sam do onog zadnjem atoma snage, dok me nije slomilo i dozivjela sam "burn out" sindrom tj. izgorjevanje tjela, mozga itd. što je nakraju završilo teskom klinickom depresijom. Nakon lijecenja i uz terapiju koju uzimam moci cu funkcionirati do kraja zivota. No kad sam se s bolovanja vratila na posao direktori mi najavili otkaz. Citavsi radno pravo oni mi ne smiju dati otkaz zbog bolesti, no i sami znate u kakvoj drzavi zivimo i da je sve moguce pogotovo kad je rijec o privatnicima.

 

Tesko je dokazati da je moja bolest nastala poslijedicom stresa i to je zaista nepravda. Pod Profesionalnom bolešću smatra se bolest za koju se dokaže da je posljedica djelovanja štetnosti u procesu rada i/ili radnom okolišu, što to znaci, ako nadu kemikalije u radnoj sredini to je ok, ali ako je bolest uvjetovana stresom, zato sto radis od 6 do 10, subote i nedjelje, nosis doma papire, ne vidis svoju obitelj, patis to je ne dokazivo!!!??? :zao:

 

Da li imate neki dobar savjet sto da ucinim, kako da se nagodim, otpremnina, koristenje GO kojeg nisam iskoristila itd.

 

Ljuta

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija