Jump to content

Sudski dostavljač-uspjeh/neuspjeh?


Samohrana-Petra

Preporučene objave

Pozdrav svima ponovo....možda sam vam već dosadna ali ne mogu si pomoći moram pitati vas iskusne, koji ste upoznati sa tim stvarima.

Kako je problem dostave poziva ocu mog djeteta (1. puta ostavljen mu je papirić da na pošti preuzme poziv, nije a provjerila sam na sudu nisu primili naravno povratnicu da je primio, pitala na sudu za savjet rekli mi da platim oko 117 kn da bude mu sudski dostavljač još 2 x pokušao uručiti). Probao prvi puta, naravno da nije htio otvorit vrata, bio je doma jer je dostavljaču javljeno kad da ide.

 

Mene sad zanima budući da je ročište radi povjeravanja djeteta idući tj. dal se bude ročište održalo (dali znate kakva je praksa) tj. da li ima kakav utjecaj na suce to da dostavljač ne uspije uručiti poziv, a i sam vidi da je osoba doma. I da li ja mogu ako se ročište bude održalo zatražit da se samo regulira povjeravanje djeteta, a budući da otac ne želi ni primiti poziv time daje do znanja da mu niti nije stalo do viđanja male, pa nek on sam da zahtjev za viđanje djeteta. Da li ja to mogu tražiti od sutkinje?

 

Stvarno me to jako jako ljuti što "gospodin" se ne udostoji primit poziv s tim da sam mu ja i sama javila o čemu se radi:zao:

 

Hvala vam na odgovorima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija