Jump to content

možda netko zna


mayyya

Preporučene objave

Ovo što ja pitam,neznam gdje ,da potražim.Malo ću pojasniti ,pa možda netko pošalje odgovor.Naime u 11 mjesecu poršle godine,Dorica Nikolić i još jedna ženska iz stranke (neznam koje)izglasali su zakon za dijecu koja imaju dvojno državljanstvo i koja odlaze na vikende u drugu državu,da se prvenstveno uvažavaju mišljenje dijeteta.To se naravno odnosi na neku određenu životnu dob dijeteta.Kasnije sam tražila tu novost,ali nisam više ništa detaljnije našla.Please,ako netko zna malo više o tome ,nek mi javi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ne mogu dorica nikolic i jos jedna zenska, kako vi kazete izglasati zakon.

postupak prema kojem se donose zakoni jest zakonodavni postupak i ima jasnu proceduru (prijedlog za donosenje zakona, izrada nacrta, rasprava o nacrtu, glasovanje o prijedlogu, promulgacija, publikacija, vacatio legis,nakon kojeg stupa na snagu).

 

prema cl. 90 hrv ustava, prije nego stupi na snagu, zakon se objavljuje u narodnim novinama, sluzbenom glasili republike hrvatske.

 

znaci, ako zakon kojeg vi trazite nije tamo objavljen ili nije prosao ispravnu proceduru ili nije izglasan. s obzirom, da je ovo prvo gotovo nevjerovatno, rekla bih da se radi o drugoj opciji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kad ste vec spomenuli doticnu osobu, u cetvrtom mjesecu 2008.e godine je bila afera s czss u vukovaru koji je navodno dao dvogodisnje dijete na posvajanje u italiju bez ocevog pristanka (tako nesto)...

na to je dorica rekla da czss ne moze prebaciti dijete van teritorija rh bez temeljite provjere ministarstva zdravstva i socijalne skrbi te da ista ne moze biti dana na posvajanje jer czss nema ingerenciju u inozemstvu (posvajanje).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija