Jump to content

Objavite svoje skripte na Legalisu


Zex

Preporučene objave

Kako uskoro pokrećemo novi modul na kojem ćemo objavljivati različite pravne predloške (šprance), nema razloga da dio tog modula ne bude namjenjen preuzimanju skripti za različite ispite (pravosudni, DSI, javnobilježnički itd.).

 

Svi vi koji imate kvalitetne skripte za neki od tih ispita, i želite ih podijeliti s drugima, ovim vas putem pozivamo da nam ih pošaljete na adresu webmaster@legalis.hr.

 

Kako je objavljivanje tuđih dokumenata nužno povezano s zaštitom autorskih prava onih koji su te skripte sastavili, te kako bi se ogradili od mogućih povreda tih prava, molimo vas da nam šaljete isključivo skripte kojima ste vi autori, i na kojima imate autorska prava. Iz tog razloga, molimo ne šaljite nam tuđe radove, već isključivo svoje, ili one za koje imate pismenu dozvolu da ih možete objavljivati (dozvolu svakako priložite).

 

U mailu u kojem nam šaljete skriptu/skripte, molimo svakako kopirajte i priložite slijedeći tekst, jer ih bez toga nećemo moći objaviti:

 

"Slanjem ove skripte dajem uredništvu portala Legalis.hr neopozivu dozvolu da ona bude objavljena na Internetskim stranicama Legalis.hr i kao takva javno dostupna za preuzimanje svim korisnicima i posjetiteljima te stranice. Izjavljujem da sam autor skripte i drugih dokumenata koje u ovdje prilažem, ili da imam sve ovlasti potrebne kako bi dozvolio njezino javno objavljivanje te da se objavljivanjem ove skripte i drugih priloženih dokumenata ne povrijeđuju se ničija autorska i druga prava. U slučaju da objavom dokumenata koje ovdje prilažem dođe do povrede bilo čijih prava, preuzimam na sebe sve pravne posljedice koje kao rezultat toga mogu nastati."

 

Skripte nam molimo šaljite isključivo s mail adresa iz kojih je jasno vidljiv identitet pošiljatelja i preko koje se može stupiti u kontakt s vama (imeiprezime@nesto.hr, a nipošto s raznih strukla@net.hr, xyz@hotmail.com, braco@yahoo.com i njima sličnih) te se potpišite punim imenom i prezimenom, i po mogućnosti ostavite broj telefona ili mobitela.

 

Autori mogu u svojim objavljenim skriptama odabrati biti imenovani imenom i prezimenom, nadimkom ili pseudonimom, ili odabrati ne biti imenovani.

 

Uredništvo zadržava pravo primljene skripte ne objaviti, ili ih objaviti u izmjenjenoj i/ili prilagođenij verziji.

 

U ime svih onih kojima će vaše skripte olakšati polaganje ispita koji su pred njima, unaprijed zahvaljujemo svima koji se na ovaj način odluče podijeliti svoje skripte sa drugima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija