Jump to content

Amex hitno prijedlozi molim!!


bastardz

Preporučene objave

Kao i mnogi upao sam u probleme sa plaćanjem računa za amex blue revolving karticu pa me zanima što mi je činiti?Nisam u mogučnosti podmiriti sljedeći račun od 4500kncca koji mi dolazi ovaj mjesec na naplatu a nebi više želio koristiti tu karticu također.Od duga ne bježim tj. želim ga podmiriti tako da ovaj i svaki sljedeći mjesec uplatim po 1000 kn.Banka to vjerovatno ne dozvoljava več će po njihovoj proceduri ići da kad ovaj mjesec ne platim 4500kn već samo 1000kn na račun za sljedeći mjesec dolazi ovih 3500kn+ obavezna mjesečna otplata rate za revolving od 5% pa kad ja opet ne uplatim taj iznosod cca 4000kn već samo 1000kn sljedeći mjesec će mi poslati dug i cijeli minus od 7500kn po revolvingu tako da će to biti 11-12000kn od kojeg ću ja opet platiti 1000kn.U međuvremenu oni će me dati na sud a onda što mi je najbolje činiti???U kojem roku će ovrha na plaću(na kojoj je već 1/3 kredita opterećena)pravomoćna ili mi mogu sjesti na tekući račun preko kojeg več dobivam tu istu plaču koja je opterećena sa kreditom??Dali da se žalim na rješenje o ovrsi??Koliki bi mogli biti troškovi suda??Dali pobijati iznos dugovanja sa suda pošto ću ja cijelo vrijeme uplaćivati mjesečno 1000kn tako da nikad taj iznos sa suda neće biti točan a čuvaću i uplatnice.Mislio sam dok se to sve izvede procedura ja bi platio većinu dugovanja ili možda imate drugi prijedlog???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 godina kasnije...

Bastardz, imam vlastito iskustvo.

Nisam se usudila zvati ih 2 mjeseca, čekala sam neku lovu da sjedne, od toga ništa pa sam skupila hrabrost i eto:

Nazvala sam Amex i tražila otplatu cjelokupnog duga na rate.

Odobravaju otplatu na 24 rate, s tim da sam im vratila karticu, a kad otplatim dug, ponovo ću biti korisnik.

Čak su me pitali koliko mogu mjesečno otplaćivati ako hoću kraći rok otplate, a datum rate je po mom izboru tj.mogućnosti.

Nakon telefonskog dogovora, napisala sam istovjetnu zamolbu, te navela sve podatke ,te datum tel.razgovora na koji sam se pozvala,te poslala kao i kopiju platne liste i kartice tek.rn.

Poslala sam preporučeno,Amex je to komisijski odobrio ,te mi poslao Izjavu koju sam potpisala kod JB da mi ovrhom sjedaju na plaću ako se ne držim Ugovora. Sve je riješeno u 15 dana, i ja otplaćujem dug, evo već 3.rata. Hvala Amexu .S poštovanjem,I.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani !

 

Uvijek treba se najprije dogovoriti sa AMEXOM ,.Vratite im karticu i dogovorite se o obročnoj otplatidirektno sa amexom.

 

Dug ćete svakako morati vratiti samo ,ako odmah ne pokažete dobru namjeru i ako čekate da sud to riješi , tada troškovi neće biti 4.5oo. već puno viši /sudski troškovi , troškovi odvjetnika , kamate i sl. ).

 

Ponavljam nazovite amex izapočnite sa vraćanjem .

 

Pozdrav ! (klonite se sudskih postupaka )

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija