Jump to content

Savjet molim hitno!


darante

Preporučene objave

Dobio sam poziv na IK-u ali na drugu tj. prijavljenu adresu a ja sam podstanar tako da sam sad išao po poštu a u pozivu stoji današnji datum.Znaći neopravdano se nisam pojavio.Šta da radim,dali da odmah ujutro odem tamo ili da jednostavno zalegnem? U pozivu piše da u ovakvom slučaju obustave postupak i skidaju s bolovanja,što u mom slućaju znači otkaz i ...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Stvar je ozbiljna i nije za igru,ukoliko ne donesete pismeno dokaz o spriječenosti odaziva na IK moglo bi biti još i gore.

Ukoliko nematate ništa za navesti a što bi bilo uvjerljivo i potkrepljeno dokazom o opravdanosti neodazivanja,probajte sa pozivom što prije doči do vještaka i objasniti čisto ljudski u čemu je bio problem pa uz malo sreće i razumjevanja možda se nešto i riješi.

 

Inače takvi bi se pozivi morali uručivati s povratnicom a ne kao "razglednice"!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma nema čak ni datuma dostave.A što da slažem,jednostavno sam takav,zanemarim obaveze a na kraju krajeva to je i jedan dio mog problema zbog kojeg sam na kraju i pristao na terapije.Ukoliko ne uvaže moju ispriku,ma mene više davno i nije briga ali imam obitelj pa sam htio nešto za njih prije nego odem...

Strah me da ne planem ali šta bude.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija