Jump to content

svaka pomoć dobrodošla


torry

Preporučene objave

2006 sam imala obrt- caffe bar.Kada sam ga zatvorila podmirila sam sve račune. Danas mi stiže opomena HEP-a da sam im dužna 3000 kn!!??? koje nisam kak ti podmirila u zadnja 3 mjeseca i 1,5 mjesec nakon izlaska iz tog prostora( obrt je ostao aktivan formalano još 3 mjeseca radi podmirenja svih računa) . Ne postoji mogučnost da su uopće računi ostali otvoreni jer sam kod njih odnjela odajevu obrta sa te adrese i osoba koja je u poslovni prostor ulazila iza mene ne bi mogla aktivirati uključenje na svoje ime ( tako su tada nam rekli.) Ne volja je u tome što ne mogu pronači zadnji račun za 1300 kn. Molim vas pomozite, što da radim??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nije dovoljno dostaviti HEP-u odjavu obrta.Trebali ste zatražiti izlazak njihovog djelatnika na teren (očitanje brojila uz prisutnost vlasnika prostora)nakon čega HEP briše Vas kao korisnika i vraća vlasnika objekta ili drugog korisnika na evidenciju potrošača.

Što se tiče računa koji ne možete pronaći,tražite od HEP-a izlistanje kartice kupca,na njoj su vidljivi svi izdani računi od strane HEP-a i sve Vaše uplate.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija