Jump to content

Problem sa T-mobile


coperko

Preporučene objave

Vec duze vrijeme sam se htio prebaciti sa bonova na pretplatu u t-mobile mrezi. Vjerojatno vam je poznato da ako se prebacite na pretplatu dobijete novi mobitel po puno povoljnijoj cijeni, sto je i bio moj glavni motiv da se prebacim. Napokon sam se odlucio to i uciniti.

26.1.2009.(ponedjeljak) otisao sam u t-mobile centar na cvjetnom trgu u Zagrebu. Zaposlenik mi je rekao da se mogu prebaciti i upitao me koji bi mobitel htio uzeti, ja sam rekao nokiu e66 a on je rekao da taj mobitel trenutno nemaju. Tada sam ga pitao da li da pricekam da taj mobitel dodje kod njih pa da se onda prebacim na pretplatu. On mi je rekao da se mogu odmah prebaciti na pretplatu, a mobitel po povoljnijoj cijeni uzeti kada im dodje. Nato sam ga upitao kada ce taj mobitel doci kod njih u poslovnicu a on mi je rekao vrlo brzo,sutra ili preksutra. Tada sam ga pitao hoce li sigurno doci do kraja tog radnog tjedna(dakle,kako se nedjeljom ne radi, to bi bilo do subote 31.1.2009.), a on mi je rekao da sigurno hoce. Tada sam ja sklopio ugovor o pretplati i postao njihov pretplatnik.

Sutradan sam dosao u istu poslovnicu i jos im nije mobitel stigao, isto se ponovilo i preksutra. Skoro svaki dan otada odlazim u njihov ducan i mobitel nikako nisu imali, objasnjenje je bilo da ga nema ni na glavnom skladistu za cijelu Hrvatsku, ali ubrzo bi ga trebali dobiti.

Danas sam na internetu bio posjetio njihovu stranicu i vidio da su objavili nove cijene mobitela. Mobitelu koji ja zelim(nokia e66)je cijena porasla sa 498kn(koje bi platio da sam mobitel kupio kad sam sklopio ugovor o pretplati-26.1.)na 1898kn. Odmah sam otisao u poslovnicu gdje sam sklopio ugovor i rekli su mi da nema veze sto sam ja sklopio ugovor 26.1. kada je vrijedila stara cijena, te da mobitel ako ga zelim kupiti moram platiti po novoj cijeni, tj. 1898kn. Na cinjenicu da ce cijena mobitela rasti i to tako vratoglavo me prilikom sklapanja ugovora nitko nije upozorio, kao ni na cinjenicu da cu ako mobitelu cijena naraste morati ga platiti po novoj cijeni. Da sam na to bio upozoren nikada ne bi sklopio ugovor. Meni je jednostavno previse platiti 1898kn. Sada sam osudjen da 2 godine na koliko sam sklopio ugovor placam svaki mjesec t-mobileu 150kn a nisam dobio mobitel. Oni mi kazu da uzmem neki drugi mobitel, ali je ne zelim jer mi je ta nokia bas prirasla srcu, a uostalom i cijene drugih mobitela su znatno porasle pa bi mogao uzeti samo neki mobitel puno losiji od te nokie. Da li ja mogu raskinuti ugovor s njima ili ih nekako prisiliti da mi mobitel prodaju po staroj cijeni tj 498kn. Molim vas pomozite mi! Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne kuzim bas,

ti si samo presao na pretplatu ili si i potpisao ovo sa 24 mjesaca. Kazes da si potpisao na 24 mjeseca ali koliko znam to se obavlja nevezano za prelazak s prepaida na pretplatu. Zasto nisi samo presao na pretplatu a produljenje na 24 mjeseca bi potpisoa kad kupis mobac. Si ziher da si potpisao na 24 mjeseca? Mozda se mozes pokusat izvuc na to da te prodavac pogrenso informirao jer ja ne vidim nikakvog razloga zasto bi te navukao na 24mjesecnu obavezu ako ti ne da telefon.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam imao drugi slučaj.Isto sam potpisao na 24 mjeseca i dobio novi mobitel.Nije mi se taj mobitel svidio i zatražio sam raskid ugovora i htio im vratiti mobitel.Objasnili su mi da mogu vratiti mobitel i raskinuti ugovor ali i dalje moram plačati gotovo cijelu predplatu, 24 mjeseca.Treba paziti što se potpisuje! :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija