Jump to content

Novo postavljenje


grom73

Preporučene objave

Dobio sam novo postavljenje,tj riješenje o rasporedu u kojem se ne mijenja ništa osim :-o :tuzan: stavke u kojoj se zapovjedni koeficijent smanjuje sa 0,2 na 0,1.E sad to i nebi bilo toliko strašno da postavljenje nije stiglo neki dan ali sa 01.05.08 godine.Dali imam prevo na žalbu ako budu tražili da se plate zaostatci od 010508 do danas,jer netko nije dobro protumačio Pravilnik o dodatku na plaću i načinu isplate plaće.Napominjem da sam u međuvremenu dobio 2 postavljenja a sve sa koeficijentom 0,2 :-o:-?:misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Umjesto odgovora:

 

Moj kolega s posla dobio je rješenje o časnom otpustu s pravom na invalidsku mirovinu s datumom koji je bio 3 mjeseca prije nego datum rješenja, i to bez obzira što je redovito slao doznake, tj. bio na bolovanju. S obzirom na to - kada je dobio zadnju plaću, nije dobio onh desettisuća kuna otpremnine, već je morao on vratiti MORHu preplaćeni iznos. Bila je i žalba, ali je odbijena. Žalosno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija