Jump to content

pomoć!!


elena84

Preporučene objave

u nedozvoljenom sam minusu već neko vrijeme,nisam zaposlena i nemam kak vratiti taj dug,iz banke su zvali da će pokrenuti postupak utuženja,pa me zanima što je to i kako to teče? jel to isto kao i ovrha? i što mi mogu uzeti budući da nisam vlasnik ni pokretnina ni nekretnina? da li mogu mom suprugu sjest na plaću ili mu uzeti auto?

hvala unaprijed! :place:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana gospođo !

Ovrha na novčanoj tražbini koja po žiro rač.,deviznom rač. i drugim računima kod banaka pripada ovršeniku, određuje se tako, da se rješenjem o ovrsi naredi banci , da novčani iznos isplati ovrhovoditelju. ČL:180 . Ovršnog zakona .

 

Na taj iznos se zaračunavaju zatezne kamate , i sudski troškovi , i kad tad ćete morati platiti. Banka može Vaš predmet predati odvjetniku i tada se troškovi dodatno povećavaju .

 

Izlaz iz toga je da Vam banka odobri kredit za pokriće minusa , ako ste nezaposleni onda bi taj dug morao preuzeti Vaš suprug ( kredit ) .

u SVAKOM SLUČAJU MORATE HITNO IĆI U BANKU I DOGOVORITI SE O NAČINU PODMIRENJA duga svaka odgoda Vam neide u prilog .Banka Vam u najboljem slučaju može pomoći kreditom, ne Vama već suprugu ako radi .

 

Požurite i sretno !

Ude

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija