Jump to content

Zalba na natjecaj


drejgon

Preporučene objave

Poštovanje,

 

Završio je natječaj za prijem u državnu službu. Nedostajalo mi je 1.3 boda do mjesta koje osigurava prolaz. U pouci o pravnom lijeku navedeno je da imam u roku 8 dana pravo na zalbu.

 

Tokom nekog vremena imali smo vise testiranja, ukljucujuci test opceg znanja, test motorickih sposobnosti i intervju. Rezultati nisu objavljivani sve do konacne liste za nominiranih za prijem. Zadovoljio sam sve kriterije, ali sam dobio najmanji moguci broj bodova na intervju za razliku od nekolicine osoba koje su dobili veci broj bodova iako po kriterijima koji su vodjeni ne bi trebalo biti tako. Takodjer cinjenica je da su se neki hvalili rodbinskim vezama i blizoj rodbini na visokim funkcijama.

 

Takodjer kako je moguce da osoba koja je srednju skolu zavrsila s prosjecnom ocjenom manjom od 2.5 ima vise bodova na esej testu od mene (iako je pisao stapmanim slovima ???)!

 

Da li ima smisla za zalbu i sta bi trebalo biti navedeno u toj zalbi? Jer samo me je intervju navodno udaljio od tog mjesta...

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pred koji mjesec bih ovdje zasigurno napisala da se nema smilsa žaliti. Međutim, znam za slučaj gdje je kolegica prošla isto kao i vi. Žalila se. I vjerovali ili ne , natječaj je poništen.

 

Prije svega zatražila je uvid u rezultate svih kandidsata, napravila usporedbu i u žalbi onako iskreno navela sve što je mislila... nabrojila je sve nedostatke osobe koja je bila primljena u odnosu na svoje prednosti (kvalifikacije, rezultate testiranja, rezultate školovanja, subjektivnost intervjua...).

 

Nakon svega, konačna odluka je na vama. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija