Jump to content

Dali je u redu


zozef

Preporučene objave

zozef je napisao:

Dali je u redu da osoba koja je prodala udjele u braniteljskom fondu konkurira i njegovo dijete dobije stipendiju,bilo bi zanimljivo pročitati mišljenja forumaša na ovu temu

 

 

Nevidim zakonske zapreke da nečije dijete konkurira za stipendiju od fonda HB!!!,ukoliko ispunjava zakonske uvijete za istu!!!

 

Naime fond još nije da tako kažem popunjen i zaokružen svim paketeima dionica firmi i poduzeća u večinskom državnom vlasništvu...tu su još Hrvatske šume,željeznica,autoputevi,croatia osiguranje....tako da ukoliko je netko prodao svoje udjele (HT i INA)ne znaći da nemože i neće dobiti ostatak od ostalih poduzeća kad e privatiziraju,....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dragi moj zozef udjeli branitelja nemaju veze sa stipendijama to su dva odvojena fonda.Ima branitela koji opće nisu dobili udjele u fondu a njihova djeca su dobila stipendiju radi teškog materijalnog položaja i to je uredu.

Stipendije se dobijaju na javnom natječaju tako da nije bitno tko ima udjele a tko nema nego da li se djete branitelja može školovati bez stipendije ili nemože zato što roditelji nisu umogućnosti platiti školarinu djetetu.

Pozdrav tebi od Beretke. Bog. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija