Jump to content

nemoralna ponuda


justaGirl

Preporučene objave

Molim hitno za pomoć!

 

Radim u maloj agenciji već skoro 7 godina ( na neodređeno ). Prije tjedan dana sam dobila nemoralnu ponudu od šefa. Ponuda nije stala sama na verbalnoj razini već je krenuo i fizički na mene ( da ne opisujem detalje, a moze mi biti otac po godinama ). Ja sam naravno ponudu odbila. Nakon toga kreće sve nizbrdo. Nekih problema je bilo i ranije što se tiče plaće i obima posla. Prijavljena sam kao šalterski djelatnik a od prije 2 godine je svalio cijelo poslovanje jedne poslovnice na mene. Preko računa mi naravno daje samo ono što mora, a na ruke dobijam ostatak. Da bi odradila sate za zimu moram crnčit po cijele dane po ljeti ( 7 dana u tjednu - imam oko 105 sati tjedno !!! ). Pokušala sam se dogovoriti da dio posla raspodijeli i na druge radnike, naravno za manju plaću, jer ne stižem sve. Na to sam dobila odgovor da je to moj posao i da ja neću njemu diktirati pravila jer ću dobiti otkaz za neposlušnost. Dio koji dobijam na ruke je za odgovornost posla, a dogovorno višak radnih sati mi se računa za zimu ( taj višak naravno nije nigdje evidentiran jer je prekovremenih sati dozvoljeno samo 10 tjedno ). S obzirom na tip poslovanja, ne mogu nakon ljeta reći: ok vidimo se tek u 3. mjesecu ( jer sam to i odradila ), te nakon mjesec dana godišnjeg redovno dolazim po 5 sati odrađivati već unaprijed, a sada mi prijeti da to nije dovoljno.

Snimila sam cijeli razgovor na diktafon. Ne želim se tužiti, niti raditi probleme, ali sam se htjela osigurati. Može li mi dati otkaz za neobavljanje posla, kad nisam ni prijavljena za taj posao nego kao šalterski djelatnik ( iako imam struku za taj posao ) te nigdje nije ni evidentirano da me uopće i plaća za dodatan rad?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija