Jump to content

pomozite,brzo


lovrijenac

Preporučene objave

Ona se udala za stranca i iz četverogodišnjeg braka dobili su dvoje djece(3.5 i 1god.).Dobili su stan u Hrvatskoj,ali u zadnje vrijeme je počelo neslaganje i nedavno,dok su se svađali(po tko zna koji put),on je nju udario i to ispred starije kćeri(mala sve gleda).Ona je pozvala policiju i oni su ga pritvorili na 6 dana obzirom da je on stranac.Ona je pokupila djecu i preselila kod svojih roditelja.Pitanje-ona bi se razvela,ali je strah da djecu ne dodjele njemu,jer nema ni posao a ni svoj stan.Da li se to može dogoditi,moguče da bi i odveo djecu ako njemu pripadnu!? Zahvaljujem u ime očajne majke.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kakvu bi odluku sud mogao donijeti, odnosno odlučiti s kojim će roditeljem djete/djeca živjeti nakon razvoda braka zahtjeva puno više podataka i sagledavanja cjelokupne situacije u toj obitelji nego što ste naveli u svom pitanju(dob djece,nezaposlenost majke i preseljenje kod njenih roditelja).Obiteljsko nasilje koje je otac djece iskazao je bitna i za njega otegotna okolnost da se djeca takvom roditelju dodjele nakon razvoda braka,odnosno da s njim po razvodu žive.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija