Jump to content

Parkirna kazna bez upozorenja !


zagrepcanka20

Preporučene objave

Pozdrav, vjerovatno su neki od vas u zadnje vrijeme čuli ili osjetili na svojoj koži netoleriranje parkiranja po kolniku, naime, prvo me tata upozorio da kroz cijelu Ilicu, auti koji su bili parkirani uz rub ceste (uz tramvajsku tračnicu) su dobili kaznu, prošlo mi je kroz glavu- neću se tamo nikad parkirati i to je to. Moje trenutno prebivalište je na Vrbanima III, neznam koliko ste upućeni u to, ali tamo se stanari koji nemaju kupljeno mjesto parkiraju na kolnik preko puta zgrade zato jer ima premalo slobodnih parkirnih mjesta, naravno auti koji su parkirani tamo ne ugrožavaju promet i nikada nije bilo problema ni žalbe na njih. Bez ikakvog upozorenja, jučer je došao policajac i svima na auto stavio kaznu od 300 kn. Pošto je tamo bio sparkiran i auto od moga dečka, on je isto dobio kaznu. Ne pada mu napamet platiti kaznu, zato jer mi tamo živimo i nije bilo nikakvog upozorenja, namjerava se žaliti, ali pošto nema iskustva u tome, nezna kako napisati žalbu, gdje poslati, koliko je to učinkovito...? Molim vas za savjet! Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Potrudila sam se objasniti vam što bolje situaciju, a ne se braniti, nije riječ o meni, a i da je žalila bi se , objasnit ću vam u grubo, to je kao da vi stanujete nekoliko godine negdje, i svaki dan se parkirate na isto mjesto i sve u redu i onda jedan dan bez ikakvog upozorenja dobite kaznu, ne vjerujem da bi ostali ravnodušni i platili kaznu ...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

DRAGA GOSPODJO,

 

VRLO JE DRSKO PATULJKA NAZVATI COVJECULJKOM!!!

JAKO STE ME UVRIJEDILI!!!

 

 

 

kazne se ne placaju jel ste vi manje ili vise povrijedjeni cinjenicom sto vas se netko drznuo kazniti, nego da li ima ili nema osnove za izdanu kaznu.

 

procitajte clanke 78-88 ZSPC (vidi link dole) i provjerite da li je vozilo bilo ili nije bilo parkirano prema zakonu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani, vrlo je drsko MLADU gospodičnu nazvati gospođom, hvala vam što ste mi vratili kompleks starosti.

Auto je bio sparkiran na kolnik, da mogu, nacrtala bi vam, ali nemogu pa se morate zadovoljiti mojim prethodnim opisom , citiram; " Moje trenutno prebivalište je na Vrbanima III, neznam koliko ste upućeni u to, ali tamo se stanari koji nemaju kupljeno mjesto parkiraju na kolnik preko puta zgrade zato jer ima premalo slobodnih parkirnih mjesta, naravno auti koji su parkirani tamo ne ugrožavaju promet i nikada nije bilo problema ni žalbe na njih. Bez ikakvog upozorenja, jučer je došao policajac i svima na auto stavio kaznu od 300 kn. "

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija