Jump to content

vikend-kada?


dragojla

Preporučene objave

Evo mene opet.Moj dakle zaručnik čuči trenutno u Vukomercu.To je kako kažu poluotvoreni zatvor.Tamo je dva tjedna a prije toga je bio u Remetincu i ukupno do sada je odslužio skoro dva mjeseca od 8.Mene zanima kada može dobiti vikend.Naime,još uvijek ima ocjenu zadovoljavajuće jer je tamo prekratko da bi ga ocijenili,uzoran je radi tamo nešto i tako to.Da li bi eventualno imao šanse za vikend oko Uskrsa ? Pretpostavljam da bi to trebali pitati tamo u Vukomercu ali čisto da se prije toga raspitam ima li kakve šanse uopće ili treba proći još vremena?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

da bi netko dobio vikend tj izlaz u mjesto prebivališta potrebno je prvo iskoristiti izlaz u grad u mjestu gdje se nalazi zatvor/kaznionica. to je neki preduvjet, posebno za zatvorene tipove ustanova. Da bi se uopće izašlo, a smatram kako je dobio poluotvoreni,da ne bi trebalo biti problema, trebaju sva mišljenja biti pozitivna. Problem se zna ispostaviti negativno mišljenje PNUSKOK-a prema ovom zadnjem Pravilniku o pogodnostima, jer znam da su, doduše manji dio njih, upravo radi negativnih mišljenja PNUSKOK-a slali u zatvorene tipove ustanova. No, mislim da kod vas ne bi trebalo biti problema jer je kazna prekratka za zatvoreni tip.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija