Jump to content

Ozljeda na radu,uvjetovani otkaz,i inv.mir.


jakata

Preporučene objave

ukratko.suprug se ozlijedio na radu.sve je uredno prijavio u Jukićevu.bio je na bolovanju od 6.mj.2003-12.mj.2004 kada mu je HT uvjetovao otkaz.nakon toga ide tužba protiv Ht-a za naknadu štete koju i dobiva.Sudski med. vještak procjenjuje invalidnost na 70%.

nakon svega predaje papire za invalidsku mirovinu zbog loma bedrene kosti i niza popratnih bolesti(dubinska tromboza vena, embolije pluća,artroze itd).predaje i lječničku dokumentaciju gdje je vidljivo da boluje i od PTSP.bio je u dom. ratu 91" i 93".

nakon godina odbijanja i negativnih riješenja o njegovoj mirovini,konačno je umirovljen 20.03.2009.sa istom dijagnozom kao i 2005.60%-40% i općom nesposobnosti za rad.ali,zanima me u svemu tome jedna stvar.od njegovog otkaza živimo bez ikakvih prihoda,sa troje djece koja idu u školu.po svemu je trebao biti umirovljen od prvog zahtjeva,i kome da se sada žalimo za ove 4 god. muke i neživota.jer mu priznaju invalidnost samo od 20.11.2008 god.

I još jedna katastrofalna pogreška ljudi iz HZMO.u rješenju o inv. mirovini piše da je umirovljen,ali zbog ozljede van rada,a sve u papirima lijepo piše.sad moramo čekati još mjesec dana kako bi se i to ispravilo.

Kome da se obratim za pomoć za ove 4 god.bez prihoda?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija