Jump to content

pravnici upooooooooooomoć!


anonimno

Preporučene objave

dakle ovako stvari stoje.u 09.mj. 2004. potpisala sam ugovor sa privatnim učilištem za jednogodišnje doškolovanje. plaćanje školarine u mjesečnim obrocima do 05.-tog u mjesecu.prva uplata je trebala biti 05.11.2004. Ali već tada dobivam naznaku o svog poslodavca da ću uskoro dobit otkaz pa ne uplaćujem školarinu i ne pojavim se uopće u školi. dakle, nisam ni bila niti platila, niti ih oštetila. u 03.mj.2005. dobivam prijedlog tužbenog zahtjeva za naplatu troškova i tralalalala dopisivanje sa sudom. ubrzo stiže ovršni zahtjev na koji sam napisala prigovor jer ni ja ni muž ne radimo, ne posjedujemo imovinu a međusotalim nisam ničim oštetila dotične. jučer me sms porukom predstavnik škole obavijesti da su pokrenuli KAZNENI POSTUPAK protiv mene zbog prijevare i prijavili agenciji za utjerivanje dugovanja!!!!!!!ljudi je li to moguće?! nisam ni dana provela u toj školi pa da mogu reći da sam slušala predavanja ili što, pa da im nisam platila. meni ovo liči na legalno utjerivanje dugova. ŠTO DA RADIM?!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pa u ugovotu piše da se može raskinuti u slučaju bolesti i drugih razloga. što se toga tiče imam pozamašnu medicinsku dokumentaciju jer mi je život u međuvremenu postao pakao. ali nije mi jasno kako me netko može kazneno gonit za prijevaru u svrhu stjecanja materijalnih dobara kad nisam nikog oštetila. oni su uslužna djelatnost. koliko koristiš toliko platiš. a ja nisam ništa od toga.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

imam ovršni prijedlog i sve to. sve sam poslala u roku tako da ne strahujem od toga. i ja sam stekla dojam da me žele zaplašit jer javiti ti sms porukom takvu stvar- strašno! strah me jedino toga što je to bivša i sadašnja poltička elita koja zna kako oderati malog čovjeka i koja zna kako te uvrtit u kolo i oplest. sad ću, pretpostavljam, morat uzet odvjetnika zbog kaznene prijave(?!). ne radim.kako ću do odvjetnika. ja u slavoniji a ovi i u zgb.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija