Jump to content

parkcom


nindy

Preporučene objave

molim vas za savjet, da ne lutam po temama.

 

početkom 2008. u našem gradu tvrtka parkcom počela naplaćivati kazne za parkiranje. u to vrijeme na mnogim mjestima uvodi se naplata parkiranja.

 

odmah početkom uvođenja parkcoma i naplaćivanja, uhvate kćerku kad je parkirala auto u dvorištu stambenih zgrada, gdje sam i sama često do tada parkirala ,uz obrazloženje da je auto parkiran na zelenoj površini (nigdje zelene površine, samo komadi blata, a tamo i danas ja i svi ostali građani besplatno parkiramo). kćerka mi to priznaje. kaznu ne plaćam, jer to nije zelena površina.

 

na opomeni za kaznu koju dobivamo po :vrti: štom piše da se kazna odnosi na parkiranje negdje u nekom gradu......

 

doma odmah uzbuna - kuda se voziš, gdje si bila, zašto ja to ne znam. kćerka 20 god. , ne znam kome bih vjerovala.

 

ubrzo dolazi kazna za još jedno parkiranje, sada u našem gradu.

 

pišem dopis parkcomu da mi pošalju slike kao dokaz. oni šalju slike auta koji je parkiran u našem gradu na parkiralištu, uz ispravak podataka za prvu kaznu: vozilo nije bilo parkirano u tom nekom gradu, nego ovdje u našem, ali za tu kaznu ne šalju sliku. tek tada mi prosvijetli da se to odnosi na onu 'zelenu površinu'

 

ništa ne plaćam. auto je registriran na kćerku. ona je student i nema redovnih primanja.

 

sada, nakon god dana dolazi od Parkcoma opomena pred tužbu, gdje se traži da kćerka plati obje kazne i sve troškove uz napomenu: nadam se da ćete uvidjeti da je mirno rješenje spora u vašem interesu.

 

ljuti me kad netko tako ispire. još uvijek nisu poslali sliku za ono parkiranje na 'zelenoj površini'. napravili su mi uzbunu u kući kada su krivo napisali grad. valjda znate kako je ostaviti kćerku od 20 god samu s autom (kad odem na posao nema me cijeli dan, do 8,00h navečer), a onda dobijete od nekog obavjest da je za to vrijeme bila negdje 100 km dalje. i ne žele priznati da ta prva kazna nema opravdanje jer se automobili i dalje tamo parkiraju i tamo zelenih površina nema.

 

šta napraviti. platiti kazne i opomene, ili čekati da ode na sud pa pustiti da kćerka iskoristi ono: student bez redovnih primanja (a auto glasi na nju).

:vrti:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija