Jump to content

Dali ona ima pravo mene toliko "opljačkati"?


marangun

Preporučene objave

Imam jedno ogromno pitanje što se tiće alimentacije. Koja su moja prava ako već godinama uplaćujem alimentaciju po 800 kn, a nisam nigdje zaposlen. Naime, bio sam neko vrijeme zaposlen i sad sam već godinama na zavodu za zapošljavanje. Primanja nemam nikakva. Ona se u međuvremenu udala i sada ima troje djece (uključujući i moje djete). Sad sam se i ja oženio i čekamo djete. Kakva su moja prava o smanjenju alimentacije jer, kaže, po novome da mi može povečati alimentaciju na 1000 kn. Moje djete sada ima 12 godina. Molim pomozite kakva su moja prava i obveze plaćanja?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani, činjenica da ste nezaposleni ne štiti vas od obveze uzdržavanja za vaše dijete.Roditelji su dužni zajednički skrbiti o zajedničkoj djeci, kkako financijski tako i u svim drugim segmentima.Ako ste utuženi za povečanje uzdržavanja, sud će razmotriti činjenično stanje, kako kod vas, tako i kod vaše bivše supruge i prema tome odrediti iznos koji čete plaćati nadalje.

Nemojte uzdržavanje gledati kao "ONA" me pljačka...morate razumjeti da vaše dijete raste, a samim tim rastu i njegove potrebe...sudjelujte u djetetovom odrastanju koliko god možete i gdje god vas ono treba..vjerujte mi da će vam to biti u budučnosti najbolje uložen trud i novac.

 

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma sve to stoji,ali mene zanima kolika su moja prava što se tiće alimentacije... Kad moja žena rodi....kad je ona u drugom braku.....kad ja zasnivam drugu obitelj...kad sam ne zaposlen....

A što se tiće mog djeteta, ono šta se kaže, dao bih krv ispod vrata za njega.... Hvala na razumijevanju... Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija