Jump to content

Prijevremena mirovina


Astrid

Preporučene objave

Može joj platiti 5 godina staža samo ako je bila prijavljena na mirovinsko osiguranje od prije 5 godina, a on eventualno nije platio doprinose, a sad ih želi platiti. Međutim u tom bi slučaju ionako imala staž bez obzira platio on doprinose ili ne. Prijaviti se može samo 15 dana unazad na mirovinsko osiguranje. Dakle koliko ja znam, ne.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav svima na forumu! Imam jedno pitanjce za znalce, pa ako netko zna...Ovako: kolega je prije nekoliko mjeseci preživio (JEDVA) težak moždani udar. Da ne duljim, oporavak postiže, ali jako sporo i teško, napola mu je oduzeta jedna ruka i noga i vidno polje, te je nedavno dobio od komisije opću nesposobnost i , u svakom slučaju - mirovina na temelju opće nesposobnosti. E, sad bi on htio znati kakvom se mogućem iznosu mirovine može nadati? Staža ima oko 30 god., primanja su u firmi bila prilično dobra (oko 6-6500 kn). Ak netko ima slična iskustva ili saznanja...? :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija