Jump to content

hitno molim pravni savjet


andreas9

Preporučene objave

zaposlenica sam u trgovini, te sam napadnuta od strane kupca u pijanom stanju te zadobila lakse tjelesne ozljede. na hitnoj sam dobila potvrdu o zadobivanju ozljede i slucaj pijavila policiji. inace protiv te osobe se vec vodi postupak za nanosenje teskih tjelesnih ozljeda,prijeti mu kazna zatvora i vec je kaznjavana.pa me zanima kakvu kaznu moze dobiti i da li se isplati podignuti privatnu tuzbu protiv te osobe i sta mogu postici s time!!molim vas za pomoc,hitno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

privatnu tužbu ne bih vam preporučio, jedino ako se ne radi o bitnijim ozljedama. za pokretanje postupka, zastpanje ... potrebna su vam pozamašna sredstva. hoćete li od pijanca dobiti obeštećenje teško je reći. ima li novca za eventualni gubitak parnice, može li se sud naplatiti ovrhom itd. inače, policija prtotiv njega je podnijela optužni prijedlog. zato vam je savjetujem da tužbu ne pokrečete. potrošit ćete mnogo para, a faktički nećete dobiti ništa. jedino ako ne želite moralnu zadovoljštinu.

obratite se poslodavcu radi naknade štete, odnosno osiguravajućoj kući.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija