Jump to content

djeca kod oca


alla7

Preporučene objave

molim za savijet...rastavljena sam 10god..dijeca su do prije godinu dana bila kod mene,otac nije nikada plaćao alimentaciju niti sudjelovao u izdacima za izlete,oblaćenje i sl.,znam da sam pogriješila što ga nisam tužila,no ne znam šta sad.udala sam se prije godinu dana,bivši suprug je tada tražio sinove da dođu živjeti sa njim-neće meni nitko odgajati moju djecu-,dečki nisu htijeli dok nisu došli problemi oko izlazaka,ja nisam dozvoljavala da ostaju noću vani-14,16god.i oni su otišli ocu.otac ne dozvoljava da idem na roditeljske sastanke i doslovno me nastoji isključiti iz njihovog odgoja.osjećam se vrlo bespomoćno,ja odlazim na informacije u školu,oblaćim ih,vodim kod doktora,financijski sudjelujem koliko god najviše mogu....normalno da to njihovom ocu nije dovoljno i sad je odlučio sudski zatražiti djecu i alimentaciju...ja nisam protiv da plačam alimentaciju ali se osječam izigrano..imam li pravo tražit zaostatke tj.da on plati alimentaciju za ovih 9god.,budem li njemu morala dati alimentaciju neću moći dijeci na ruke kupiti ni čokoladu...može li mi tko pomoći savjetom?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Alimentacija se placa do 18te godine ili dalje ako djeca idu na studij. Probajte se dogovoriti. Izgleda kao da vam se muz osvecuje zbog necega. Djeca mogu birati s kime zele zivjeti milslim da nakon 12te godine. Dok vam sud ne utvrdi drukcije, suprug je duzan placati alimentaciju vama. Djeca nemogu otici zivjeti k ocu ako to nije dogovoreno u CZSS. Probajte to rijesiti mirno zbog djece, a i zbog vas.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hvala na odgoovoru,nažalost za dogovor je potrebno dvoje...bivši muž se vjerujem osvečuje jer je povrijeđen njegov ego,draže mu je bilo kad je sva briga oko djece bila isključivo na meni i kad je mogao na naše probleme reagirati.-htjela si da djeca budu kod tebe ,snađi se-

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija