Jump to content

kome još da se obratim??!!!!


luciana

Preporučene objave

Evo ovako!

Pošto nitko na ovom forumu ne zna kakva je procedura hrvatskih sudova kad je tuženik stranac i očito je u ovom mom slučaju, da si taj isti stranac, tj. moj bivši suprug sa ovom hrvatskom presudom (koja je ujedno nevažeća u dotičnoj državi) slobodno može ono "nešto" obrisati!!!

Dakle, moje pitanje:

Šta još mogu poduzeti kao samohrana majka malodobnog djeteta (koji još uz to nosi strano ime i prezime gdje si prosječni Hrvat izlomi jezik a da uopće ni ne izgovori pravilno...),da učinim život kvalitetnijim za obojicu?

Moje dijete od svog oca u ove tri i pol godine (a sad mu je 4,5) nije dobio ni centa! ni robicu, ni igračku NITI čestitku za rođendan! Tako da ona odluka hrvatskog suda o alimentaciji i plačanju svih alimentacija unazad, ne shvaćam kome je namjenjena. Za troškove suda sam sve novce iscrpila, u financiskoj sam krizi, posao nestabilan, plača mizerna.

Ikakav savjet?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala Gringo!

 

Je, komunicirala sam i sa upravom za međunarodnu suradnju. Otkrilo se da je došlo na mom sudu do velikog propusta. OK, to sam shvatila i prije. Ali mene čeka i grčko suđenje. Moj je (bivši) suprug dignuo svoj zahtjev za rastavom braka, popljuvavši me, optužujući me za otmicu djeteta i tražeći skrbništvo nad njim. Hrvatsku presudu ne mogu uvažiti, iz poznatih razloga, da bih time poništila ovu njegovu koju je upravo pokrenuo. Snage, novaca i mogućnosti za boriti se na grčkom sudu nemam, a čemu sam sve to već prolazila u ove tri i pol godina u Hrvatskoj,ne znam!

ZA SVOJE DIJETE!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija