Jump to content

načelo svrhovitosti


rayban

Preporučene objave

ovako trebam jednostavni odgovor . Počinio sam neko kazneno dijelo i u muriji sam bio zapisan ili neznam šta već , vodili su me u heinzlovu te me zapisali i uzeli otiske , bris sline , slikali . Kod državnog odvjetništva sam dobio načelo svrhovitosti ili tako nešto i odradio određen broj sati u humanitarnu svrhu . Mene zanima dali sam ja dobio znači dosje tamo u heinzlovoj ? Dali će dosje smetati kod zapošljavanja ili ne , jer znam da se donosi potvrda o nekažnjavanju ali pošto znači moj slučaj nije završio na sudu dali će smetati dosje ?

 

Kad me legitimira policija na cesti npr. u sub navečer dali oni imaju uvid u to što sam ja napravio i dali mi mogu to spomenuti pred frendovima npr. ?

 

Dali se ikad briše to što sam dobio u hajnclovoj ?

 

:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U policijskoj evidenciji ostaješ doživotno. To im treba zbog budućih operativnih radnji. Zbog te evidencije nećeš moći raditi na određenim radnim mjestima gdje se vrši sigurnosna provjera.

 

Potvrdu o nekažnjavanju dobivaš nakon isteka roka rehabilitacije.

 

Policija ne smije nikome, pa ni tebi, davati podatke iz svoje evidencije, ali ako se radi o ozbiljnom djelu, očekuj određene probleme ako te zaustave negdje na ulici.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija