Jump to content

hitna pomoc, plizzzzzzzzzzzzzz


sekapeka

Preporučene objave

zaposlena sam kao osobni asistent; odnosno kao asistent invalidnoj osobi koja nije u mogucnosti sama se brinuti za sebe. kod te osobe radim vec 3 mjeseca i probleme mi pravi brat od moje korisnice. naime, nakon sto sam odradila svoju smijenu u petak, brat korisnice me nazvao i telefonski optuzio da sam mu uzela 500kuna i da imam 15minuta da mu ih donesem nazad i da nikome ne govorim o tome, kako ja te novce nisam uzela,obavijestila sam odgovorne u udruzi u kojoj radim te u razgovoru s pravnikom dosla do zakljucka kako je samo htio izvuci novce od mene. no, kako je brat korisnice prijetio da ce me prijaviti polociji strah me da to nije i ucinio. do tada su prosla dva dana i nije bilo nikakvih poziva da dodem na obavijesni ili bilo kakav drugi razgovor u policiju, pa me zanima koliko vremena otprilike prode do poziva na razgovor. inace sam se u vise navrata zalila predsjedniku udruge kako me brat od korisnice vrijeda, prijeti fizickom silom, te o svemu postoje i sluzbeni zapisnici.

sada me zanima kako ja mogu na razgovoru, ako je stvarno pozvana policija dokazati svoju nevinost, odnosno na koji nacin da postupim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija