Jump to content

Oduzeta vozacka


SEF_SALE

Preporučene objave

E ovako ukratko cu objasniti. Nije bas da sam nevinašce. napravio sam dosta prometnih prekrasaja . ali to se dogadjalo prije otprilike 1-2god. i nakupio sam svakakvih prekrsaja a najvise je onih da sam vozio pod zabranom i sad se to nagomilalo i uzeli su mi vozacku na 5 godina pa bi htio da se posavjetujem mozda je neko ovdje upucen u to? sta mi je najbolje sad napraviti uzeti odvjetnika? zaliti se? sta napraviti i dali je uopce moguce uzeti nekome dozvolu na 5 godina? oni su meni jedno 7 prekrsaja zbrojili i nastavljali zabrane i kad se to sve preracuna ispadne da cu 5 godina biti bez dozvole. :-?:-?:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imaš dosta dobru ponudu bicikala danas, nije potrebna ni registracija, ni polica (iako polica u tvom slučaju nije za odbaciti) ni ništ, pa ti preporučam recimo nešto takvo.

 

A dobra je stvar i ta kaj ti tamo kad i s istim napraviš neku nepodopštinu ne mogu "uzeti" vozačku već ćeš tada samo plaćati dalje novčane kazne (pijanstvo, crvena svjetla, vožnja po sredini magistrale, vožnja u zabranjenom smjeru ili po tračnicama i sl.)

 

No ukoliko ti iz nekog razloga padne na pamet za ovo vrijeme (5 godina) da pokušaš upravljati nečim što ima motor, čisto preventivno te upozoravam da bi na jedno 60 dana mogao živjeti na teret svih nas ovdje, puni pansion, ALL INCLUSIVE SMJEŠTAJ i BORAVAK U HRVATSKOJ.

 

 

:tikvan::tikvan::tikvan::tikvan::tikvan::tikvan::tikvan::tikvan::tikvan::tikvan::tikvan::tikvan:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Upravljao ili ne upravljao bilo čime i bilo kada, probaj ako ne već zbog sebe onda zbog drugih barem pokušati obratiti pažnju na prometna pravila, ona nisu tu bez veze.

 

Svakome se od nas dogodi da ponekad svjesno, ponekad nesvjesno prekršimo nešto od toga, no u tvom slučaju nakupljanje takve vrste i toliko izrečenih sankcija upućuje u to da si vrlo velika opasnost.

 

Probaj to shvatiti dok još nije kasno, i to ti je poanta ovog pametovanja, si pohvatao ovo ili ti treba još što? Kazna zatvora?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gle nisam se ja u nikoga zabio nit sam ikoga kad udario. najveci je problem sto je ovo malen grad a policija govna. i prvi put su me zauzstavili pijanog i dobio sam 6 mjeseci i od tad imam zabrane smao zbog tog sto vozim pod zabrana a ne zobg sranja da radim probleme. tak da nemoras ti meni pametovati stvarno, samo sam trazio pravni savjet AKO neko zna. jer mi se to sve cini malo nemoguce. a ne da mi ti takav mudar sad tu prosipas pamet

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Točno je da ti policija ne može uzeti vozačku na 5 godina, ali je očito da se zabrane jedna na drugu nastavljaju u vezi prekršaja koje si, ti najbolje znaš, počinio. te se zabrane mogu nastavljati samo temeljem pravomoćnih presuda suda ili naloga policije.

inače da te upozorim, sada ako upravljaš pod zabranom odgovoran si i po čl.308. Kaznenog zakona, znači ne samo po prekršajnom dijelu. :palacdolje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

ima nekoga da čita ovo?:) dobio sam rjesenje da sam kriv za alkohol 1.60 i 3000kn dogodilo se 2007 godine,e sad pitam jel se zabrana piše u vozačku ili ne? bio sam na lječničkom i nisam dobio nikakvu zabranu,od suda/policije je zabrana upravljanja 6 mj. al nisam trebao nositi vozaku na upis,pa mi to malo nije jasno.. hvala na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija