Jump to content

Molim savjet u vezi agencije za nekretnine


gym1307

Preporučene objave

Sta napraviti u ovakvom slućaju.

Stan je gledan preko agencije te je dogovorena određena cijena sa gazdom odnosno agent je dogovorio sa njim cijenu posto je gazda odsutan. Ostavljena je kapara u agenciji za stopiranje prodaje dok se vlasnik ne nađe sa kupcem nakon povratka sa puta. Nakon povratka kada treba podpisat predugovor vlasnik podize cijenu dakle nakon sto su ostavljeni novci u agenciji i podpisan papir o preuzimanju novaca od strane agenta te na tom ugovoru stoji dogovorena cijena. Na visu cijenu sam pristao jer mi se stan svidja no imama li pravo traziti od agencije da mi smanji proviziju.

Dakle oni su dogovarali cijenu sa gazdom posto nisu dali da ja kontaktiram sa vlasnikom nebi li zaobisao agenciju. Podpisao sam ugovor sa agencijom za 2,5% proviziju no dali sada mogu trazit da mi smanje ili da kazem da necu platiti nista.

Mislim da su oni prekrsili uvijete ugovora posto je nakon moje kapare ostavljene njima podignuta cijena. Postoji ugovor sa dogovorenom cijenom pri predaji novaca agenciji. Vlasnik se pravda da on nije dobio nikakve novce od mene niti od njih!

 

Hvala unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija