Jump to content

Pozivi, bahatost i budućnost....


komatoza

Preporučene objave

Bok svim,

 

kao što znamo, ako ubiješ nekoga prije ćeš dobiti zastaru nego ako napraviš neki prekršaj.

 

Uglavnom, brzina je u pitanju. Dobio kaznu, napisao žalbu, prošlo nakon toga neko vrijeme i eto poziva na sud. U međuremenu počeo raditi posao koji je uglavnom bazira na putovanjima po inozemstvu. Došle one pozivnice za dignuti poziv u pošti i ja zovem poštu da li može žena ili roditelji dignuti to? Kažu oni ne mogu. Dobro nisam dignu par puta i sada mi je bila poilicija doma da provjere adresu i drugi put sa nalogom za privođenje??

Uglavnom, vratim se ja u Zagreb, odem na sud, moje isprike, nisam bio u Hrvatskoj, žena kaže nemam ja pojma zakaj su vas zvali, odite u ovu sobu, u onu sobu, na kraju otišao doma.

 

Sad opet dolazi poziv i ja ga opet nisam dignuo, opet dolazi policajac, zovu moji svi živčani, pričam ja sa njim na telefon a on mene počne napadati, gdje ste, zašto niste doma, kako da dođem do vas i sl...

 

Sada mene zanima jel se može kako preuzeti taj #OOPS#ni poziv da više policija ne dolazi doma ili koliko puta će taj poziv doći doma, jel imam više kakav zastara jer je ta kazne sad već stara skoro 3 godine??

 

Sav sam zbunjen.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija